Sponsors 2022

Hoofdsponsor

Zeeland Retreats

Als je net als Zeeland Retreats dagelijks trainingen, workshops en teambuildingactiviteiten op de mooiste plekjes in Zeeland organiseert, weet je hoeveel prachtige plekjes Noord-Beveland rijk is.

Wij gebruiken ze als inspiratie voor teamontwikkeling en verbinding. Wat betekenen ze voor jou? Ontdek het tijdens de Peelandmars! Mede daarom is Zeeland Retreats hoofdsponsor van de Peelandmars. Wandel, geniet en verbind!

 

www.zeelandretreats.nl

Sky Pictures Fotografie

Luchtfotografie is al ruim 20 jaar een specialisme van Sky Pictures. Onafhankelijk in de lucht met eigen fotovliegtuig, fotograaf en piloot, en op de grond met de verwerking in eigen beheer. Direct inzetbaar in de Benelux, maar ook daarbuiten.
Onze luchtfoto’s zijn echte eyecatchers in uw publicaties, ragscherp met oog voor detail en perfect verwerkt naar de juiste kleur. Gebruikers zijn diverse overheden, instellingen, bedrijven maar ook particulieren. We verwerken de opnamen op diverse manieren van cd tot afdruk op groot formaat gemonteerd of ingelijst het is allemaal mogelijk.

Luchtfoto’s van Sky Pictures voegen een unieke dimensie toe aan uw communicatie voor een prijs die u wellicht aangenaam gaat verrassen.

 

www.skypictures.nl

Psychologisch Adviesbureau van der Weele

Psychologisch Adviesbureau Van der Weele is een onafhankelijk adviesbureau dat in 1991 werd opgericht en dat zich sindsdien o.m. bezighoudt met psychologisch onderzoek / assessment in het kader van personeelsselectie, loopbaanadvies, potentieelbeoordeling en studie- en beroepskeuze. Wij zijn gevestigd in Goes (Zeeland).

 

www.pawgoes.nl

van Es Verpakking

Van Es Verpakking is dé groothandel van de Benelux als het gaat om verpakkingsmaterialen voor schaal- en schelpdieren.
In Yerseke, het Europese centrum voor oester- en mosselcultuur, zijn wij een begrip. Ook in de rest van Nederland en in andere Europese landen waar oesters en mosselen geteeld worden, zijn wij zeer bekend.

 

www.vanesverpakking.nl

Grond- en Transportbedrijf Wagemakers

Met een groot, modern en uitgebreid machinepark wat bestaat uit een diversiteit aan graafmachines, overslagkranen, laadschoppen en vrachtwagens kunnen wij een compleet dienstaanbod leveren voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. In de aannemerij werken wij als hoofdaannemer, onderaannemer en op basis van verhuur van materieel.

 

www.wagemakersbv.nl

Zand- en Grindhandel De Houtkaai

Zand- en Grindhandel De Houtkaai is dé specialist in zand, grind en halfverhardingen in omgeving van Goes en Roosendaal. Wij leveren aan GWW-bedrijven, bouw, tuincentra en particulieren.

Onze jarenlange ervaring en opgedane kennis gebruiken wij iedere dag om onze klanten een zo goed mogelijk advies te geven. Doordat wij een klein dynamisch bedrijf zijn, zijn wij in staat om flexibel en snel te reageren op (aan)vragen en verzoeken van onze klanten.

 

www.houtkaai.nl

Aviles Bouwmanagement

Wij vertalen huisvestingsvraagstukken in concreet gedefinieerde en gefaseerde bouwprocessen. De projectfasen beheersen wij van voorbereiding tot en met realisatie. Uiteraard zijn we op de hoogte van alle wet- en regelgeving en de laatste ontwikkelingen in de bouw. Wij luisteren, staan naast onze opdrachtgever en houden hem betrokken bij het project.
Vooraf bepalen we duidelijk de verschillende fases in het project. Wij zorgen ervoor dat alle betrokken partijen hun bijdragen tijdig en correct leveren. Vergunningprocedures maken uiteraard deel uit van het proces.
Een goede fasering maakt stapsgewijze besluitvorming mogelijk. Na iedere fase in het bouwproces leggen wij een beslisdocument voor. Eventuele afwijkingen bespreken we en waar nodig sturen we het project bij.
Projectbeheersing bestaat uit alle sturende en regelende activiteiten die gericht zijn op een continu planmatig verloop van het project. Voortdurend houden we zaken in het vizier als tijd, geld en kwaliteit.

Onze diensten

Wij verzorgen integraal bouwprojectmanagement of delen daarvan. Uw wensen staan hierbij centraal. Wij staan open voor vernieuwende ideeën en besteden aandacht aan het gebruik in de toekomst.

 

www.aviles.nl

PMC de Pijlers

PMC de Pijlers voor actuele gezondheidszorg bent u bij ons aan het juiste adres. De gezondheidszorg verandert in hoog tempo. Dit biedt vooral kansen en mogelijkheden. Ons team streeft er continu naar om het goede te behouden en innovaties tegen het licht te houden. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van optimale zorg, volgens de laatste inzichten.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisaties. Bovendien werken wij met korte lijnen zodat u altijd binnen no-time bij de juiste therapeut terecht komt.

 

www.pmcdepijlers.nl

Driekleur Verzekeringen

Driekleur verzekeringen adviseert haar klanten op het gebied van
financiële dienstverlening en bemiddelt in de adviezen die daaruit
voortvloeien. Dit kan zijn op het gebied van Schadeverzekeringen,
Levensverzekeringen, Pensioenen, Hypotheken en aanverwante
financiële producten voor zowel particuliere als zakelijke
klanten.
Een groot aantal verzekeringen brengt Driekleur onder in haar
eigen volmachtbedrijf met volmachten van de gerenommeerde
verzekeringsmaatschappijen Allianz, ARAG, ASR, Europeesche
Verzekeringen, De Amersfoortse Verzekeringen, Avero, DAS, De
Zeeuwse, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en Reaal. Door met
volmachten te werken is Driekleur in staat om producten aan te
bieden die op het zuidwesten van Nederland zijn toegesneden en
hierbij zelf schades snel en effectief af te handelen.

 

www.driekleur.nl

Kotra Logistics

‘t beste uit de zee geeft u in vertrouwde handen waar je de liefde voor de zee kunt proeven’
De vers-transporteur voor:
Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland

 

www.kotra-logistics.nl

Camping Orisant

Kamperen aan zee
Warm, gezellig en plezier voor iedereen! Jouw vakantie op familiecamping Orisant is genieten van zon, zee & strand, direct aan de Oosterschelde.

Huuraccommodaties & Kampeerplekken in de natuur
Alles is mogelijk! Kamperen met je eigen tent, caravan of camper of je huurt een fijn chalet of vakantiehuisje midden in de Zeeuwse natuur.

 

www.orisant.nl

Kwalitaria Kamperland

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onze producten zijn net even anders en daardoor bijzonder lekker. Je kunt op meer dan 140 locaties genieten van (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. Bij steeds meer locaties kan je ook online bestellen en laten bezorgen. Wel zo makkelijk!

(H)eerlijke producten

Smaak staat bij ons voorop. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze heerlijke burgers, gemaakt met puur Hollands MRIJ-rundvlees en belegd met verse toppings? Bij ons vind je ook alleen maar plofkipvrije snacks. Dat is pas écht genieten!

Voor elk wat wils

Voor een lekkere lunch, warme maaltijd of snack zit je goed bij Kwalitaria. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van vers afgebakken broodjes, een gezonde salade, burgermenu, friet met een snack tot een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils.

 

www.kwalitaria.nl/kamperland

Elie Beveiliging

Wij zijn een Zeeuws Beveiligingsbedrijf, dat zich onderscheidt door: uitstraling, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij zijn specialisten in het handhaven van de orde, rust en veiligheid. Onze beveiliging is gericht op preventie: het voorkomen van diefstal, onveilige situaties, vernielingen of bedrijfsschade.

We vormen een verlengstuk van de klant: we ontvangen bezoekers, houden toezicht op in- en uitgaande goederen, we zijn voortdurend waakzaam op verdachte situaties en controleren of iedereen de voorschriften netjes naleeft. Vanzelfsprekend komen we direct in actie als er problemen zijn.

We denken actief met de klant mee en zijn pro-actief. Onze dienstverlening is er op gericht om een passend antwoord te geven op de vraag van de klant en om voortdurend alert te blijven op ons aanbod en dit zonodig bij te sturen. Op deze wijze bieden wij onze dienstverlening op ‘op maat gesneden aan’.

 

www.eliebeveiliging.nl

De Zuidschor

Een 800m2 grote stampvolle watersportwinkel met kleding, verkoop en bemiddeling van allerlei schepen en open zeilboten, een jachtservice en niet te vergeten de bouw, en verhuur van sloepen op het mooie Veerse Meer te Zeeland.

7 Dagen per week, het gehele jaar door, zijn wij voor u geopend van 09:00 – 17:30 uur.

Wij zien u graag in onze winkel; voor een goed advies, een leuke aankoop, of een lekkere kop koffie aan de bar!

 

www.zuidschor.com

Autobedrijf van Fraassen

Optiek de Jonge

Goed zicht mag gezien worden!

Wij hebben de grootste en meest gevarieerde collectie (merk)monturen van Goes en omstreken. U vindt bij ons altijd een montuur wat bij u past. Of dit nu een randloos, grof kunststof of subtiel titanium montuur is. Wij werken met top optiek merken zoals Orgreen, DITA, Face a Face en uiteraard met de mooie modemerken zoals Dior en Tom Ford.

Uiteraard zijn deze prachtige monturen voorzien van uitstekende glazen, hier bieden wij in elke kwaliteit een keuze. Van een prima basis glas tot aan het meest geavanceerde multifocaal.

Ook leveren wij alle soorten contactlenzen, daarbij kijken we wat de beste en meest gezonde oplossing is voor het oog. Dit kunnen daglenzen zijn maar ook multifocale zachte of vormvaste lenzen of zelfs nachtlenzen die het oog ‘s nachts corrigeren.

Uiteraard declareren wij rechtstreeks uw zorgvergoeding. Ook zijn wij aangesloten bij CvZO, dit betekent dat u, bij geselecteerde zorgverzekeraars, van ons 25% extra vergoeding op uw zorgvergoeding krijgt.

 

www.optiekdejonge.nl

Dental Point

Dental Point is een combi-tandartsen praktijk van 30 jaar oud, waar vier tandartsen, vier tandartsassistenten en een mondhygieniste werkzaam zijn.

Wij zijn gevestigd in een statig, volledig gerenoveerd pand, gelegen aan een doorlopende weg. We willen u de best mogelijke tandheelkundige zorg bieden, die bij u past en aan uw wensen voldoet. Binnen ons team voert elke zorgaanbieder dat deel van de behandeling uit, dat het beste bij zijn specialiteit aansluit. Samen met tandtechnisch laboratorium Hendriksen wordt er op professioneel en snelle wijze tand-/mondzorg geboden.

De praktijk is op de begane grond gevestigd en alle behandelkamers zijn rolstoeltoegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid.

 

www.dentalpointgoes.eu

Grand Café de Loods

De Loods in Kortgene was in de jaren 70 en 80 bedevaartsoord voor rock-liefhebbers. Wie gruwde van disco, startte de brommer en tufte naar Kortgene. In het legendarische pand van weleer is Grand Café De Loods herrezen. Nu niet alleen drinken maar ook lekker eten in een gezellige en unieke omgeving.

 

www.deloodskortgene.nl

Uitspanning de Houtzaagwerf

De houtzaagwerf is een unieke plek. Als je naar ons restaurant wandelt loop je langs houtzaagmachines en stukken gezaagde bomen. Daar voorbij kom je in een zonnige oase van groen en rust. Je kan er gezellig tafelen onder het kruin van de bomen. Binnen in het restaurant kan je ‘s winters verwarmen aan de potkachel en genieten van de authentieke sfeer.

 

www.dehoutzaagwerf.com

Spar Sturm, Colijnsplaat

waar doe jij je boodschappen?
Je bestelt de boodschappen bij de lokale SPAR in jouw buurt in Colijnsplaat. Het assortiment varieert per SPAR winkel.

 

www.spar.nl

ZEC Civiel

ZEC Civiel is een zelfstandige onderneming op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.
ZEC Civiel is vaak in de ontwerpfase actief met het voorbereiden van werken die nadien buiten uitgevoerd worden. Ook komt het voor dat wij in de initiatieffase al worden betrokken bij het project en deze in zijn totaliteit verzorgen voor de opdrachtgever.

Wij bieden een totaal oplossing voor alle civiel technische werken. Op deze manier ontzorgen wij de opdrachtgever maar wordt de opdrachtgever wel constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die in het project gaande zijn.

 

www.zecciviel.nl

Sagro

Sagro is een multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Door productontwikkeling en overnames is Sagro uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan 200 mensen werken op verschillende locaties in Nederland.

Sagro is een familiebedrijf waarin alles draait om kwaliteit en mensen. Kwaliteit in de producten en diensten die Sagro levert, maar ook kwaliteit in de wijze waarin wij opereren; veilig en doordacht. Het hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Heerenhoek, nabij het havengebied Vlissingen-Oost, in de provincie Zeeland.

Wij kunnen samen met onze dochterondernemingen zowel specialistische werkzaamheden uitvoeren, als ook voor elk project een totaaloplossing bieden. Jarenlange ervaring maakt ons de juiste partij voor zowel complexe als relatief gemakkelijke projecten.

Wij hebben de beschikking over een breed, modern en bijzonder geavanceerd wagen- en materieelpark. Voor ieder project of handeling is er een passende machine of hulpstuk inzetbaar.

Sagro is een aannemer die duurzaam en maatschappelijk verantwoord werken en ondernemen in praktijk brengt. Dit doen wij niet alleen door scheiding en hergebruik van vrijgekomen materialen, maar ook door de CO2-uitstoot tijdens de werkzaamheden te minimaliseren.

 

www.sagro.nl

DRV Accountants & Adviseurs

Wij zijn DRV Accountants & Adviseurs en wij werken voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die Nederland van oudsher groot maken. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die onze economie aanjagen. De ondernemers die flexibel inspelen op nieuwe kansen, dichtbij en ver weg. Die een directe relatie hebben met hun cliënten, medewerkers en andere stakeholders. Voor die ondernemers zetten wij ons, als accountant én adviseur, al 95 jaar lang in.

 

www.drv.nl

Verwijs Fish

Verwijs Import Export B.V. is a privately owned company processing and trading seafood since 1988. Over the years the core principles of the company have remained the same: providing our clients with a diverse assortment of products from all over the globe, ranging from raw materials, value added, to retail pack. The objective is to strike a balance between the capabilities of our suppliers and the wishes of our clients, taking into consideration environmental aspects.

We purchase directly from international sources, our products come from the shallows and the depths of the seven seas. We have developed close relations with our trusted suppliers so we can be sure of proper quality control on all our raw materials and finished products.

 

www.starpride.eu

Krijn Verwijs

Bij Krijn Verwijs Yerseke kunt u het hele jaar door terecht voor verse mosselen in vele variëteiten. En welke mosselen u ook bij ons koopt, ze zijn allemaal afkomstig uit de allerbeste kweekgebieden. En dat proef je.

Al onze mosselen worden met de grootste zorg en aandacht behandeld. Vanaf de vangst tot en met de verpakking in onze fabriek. En dat vertaalt zich in rijk gevulde mosselschelpen met een goede, constante kwaliteit én een uitstekende smaak.

 

www.krijnverwijs.com

Krijn Verwijs

In onze familie draait alles om de zee. Dit is namelijk onze bron. Daar worden onze heerlijke en voedzame schelpdieren gekweekt en geoogst. Onze overgrootvader Pieter Verwijs begon in 1880 met het kweken van oesters. Sinds we ons kunnen herinneren, leven we met en van de zee. We zijn trots dat we zijn nalatenschap met Premier kunnen voortzetten.

We moedigen nieuwe en bestaande klanten aan om met vertrouwen vernieuwende manieren te ontdekken om onze schaaldieren te bereiden en hun eigen Premier Moments te beleven, het hele jaar door. Zo kan iedereen, van alle leeftijden, van de heerlijkheden van onze zee genieten. Nu en in de toekomst.

 

www.krijnverwijs.com

De Hoop Terneuzen

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 40 dochterbedrijven en deelnemingen, voornamelijk gevestigd in Nederland en België.

Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

Via deze website brengen wij u in contact met onze bedrijven en hun activiteiten, een netwerk van betrouwbare partners voor alle bouwprojecten.

 

www.dehoop.nl

Ruiterplaat Makelaardij

Daarom verkoopt u via Ruiterplaat makelaardij.
U gaat uw (recreatie) woning verkopen en u wilt graag een deskundig advies. Ruiterplaat Makelaardij staat u persoonlijk bij gedurende het gehele verkooptraject en adviseert u over de te nemen stappen. Uw doel is ons doel: De juiste kandidaat voor uw woning!

  • Gespecialiseerd in Zeeuws (recreatief) Vastgoed
  • Ruim 25 jaar een goede reputatie
  • Groot (internationaal) netwerk met potentiële kopers
  • Legio mogelijkheden en tools
  • Aangesloten bij NVM en Qualis
  • Realistische tarieven

 

www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Cleijenborgh

Stichting Ouderenzog Noord-Beveland

Ons uitgangspunt is om alle cliënten een leefmodel aan te bieden, zodat zij hun leven zoveel als mogelijk op dezelfde wijze kunnen voortzetten.

Wij streven naar een klantgerichte benadering en behandeling. Dit houdt in dat mogelijkheden, wensen en behoeften van de cliënt te allen tijde het uitgangspunt vormen. Onze kernwaarden zijn:

GastVrijheid, Gelijkwaardigheid en Verbondenheid

 

www.cleijenborgh.nl

Evides

Evides wilt samen met de Peelandmars het drinken van gezond en duurzaam kraanwater stimuleren en stelt hiertoe kraanwater bidons ter beschikking voor alle deelnemers. Met deze werkwijze stimuleren we samen het drinken van kraanwater, als gezond en duurzaam alternatief en beperken we de hoeveelheid zwerfafval

 

www.evides.nl

Kingfish Zeeland

Kingfish Zeeland is gevestigd in Kats in de provincie Zeeland en maakt gebruik van het pure zeewater van de Oosterschelde, een Natura 2000-natuurreservaat, om een gezonde delicatesse te kweken: de Dutch Yellowtail (seriola lalandi)

Duurzaamheid en respect voor onze vis en het milieu zijn de uitgangspunten van Kingfish Zeeland. We gebruiken 100% duurzame energie afkomstig van wind, zon en biogas en houden ons water puur; dit zorgt voor gezonde vissen in optimale leefomstandigheden die geen antibiotica en vaccins nodig hebben.

 

www.dutch-yellowtail.com

Wilt u de Peelandmars en het goede doel sponsoren. Neem contact met ons op.

Mail naar info@peelandmars.nl.

info@peelandmars.nl

Steun de goede doelen van de Peelandmars. Het project ‘Zwerfafval en plasticsoep’

7km, 15km, 31km & 54km

Op Noord-Beveland, het mooiste eiland van Zeeland.

Rotary Goes – de Bevelanden

Rotaryclub Goes - de Bevelanden is een serviceclub en organiseert de Peelandmars ter ondersteuning van het goede doel.

Aanbevelingen

Met een knipoog naar het verleden, een nieuw wandelevent op Noord-Beveland

Peter Louwman, voorzitter Peelandcommissie

Wandelen voor het goede doel, twee vliegen in één klap.

Marieke van Werkhoven, oud-voorzitter RC-GdB